popust traje do isteka zaliha! kupovinom tri i više knjiga besplatna poštarina

KAKO OVA KNJIGA MOŽE POMOĆI VAŠIM MALIŠANIMA

Evo nekoliko bitnih činjenica koje bi trebalo pročitati!

Nova knjiga za decu Natalije Sknepnek
Pozornica sa 30 lica“
Drugo, dopunjeno izdanje knjige za decu Natalije Sknepnek „Pozornica sa 30 lica“ spremno je da se ponovo zaigra sa decom. „Pozornica sa 30 lica“ predstavlja azbuku u jedinstvenoj formi kratkih dramskih sukoba.
Personifikovana slova u razigranoj formi željna su da se predstave deci – istaknu svoje čari i da ih motivišu da ih zavole i što lakše usvoje. Svako slovo predstavljha sa kratkimm , edukativnim i zvučnim monologom, a dva susedna slova azbuke ulaze u dramske dijaloge. „Pozornica sa 30 lica“ sastavljena je od 30 kratkih monologa i 15 kratkih dramskih sukoba koji na praktičnom nivou približavaju deci svih 30 slova azbuke kroz edukativne, slikovite, zvučne i igrolike sadržaje sa ciljem razvoja govora, mašte, kao i senzibiliteta za kreativnu upotrebu jezika.
Knjiga je bogato ilustrovana karakterističnim i deci bliskim likovnim izrazom ilustratora i karikaturiste Nikole Dragaša.

 

EDUKATIVNOST

Igramo se , maštamo i stvaramo, ali kroz stihove polako i vrata života otvaramo! I NAJZAD, Pozornica sa 30 lica važna je za svakog klinca! 

BLISKOST

Da slova dobiju svoja nasmejana lica pobrinula se „Pozornica“ .Iz perspektive jednog đaka prvaka azbuka izgleda kao neka nesavladiva linija besmislenih hijeroglifa -teških i dosadnih! Zato je družina od 30 veličanstvenih skovala opasan plan da jedne noći oživi vođena perom Natalije Sknepnek i veštom rukom ilustratora Nikole Dragaša i pokažu deci koliko su zapravo kul!

PERSONALIZACIJA

U „Pozornici“ slova zaista nisu mrtvo slovo na papiru! 

DRAMATIZACIJA

Forma dramskih dijaloga je dinamična i bliska savremenom detetu.

IGROLIKOST

Slova su kao deca – kada se sretnu, maštaju i uđu u nepogrešivo kraljevstvo igre stvaraju najlepše reči i dela!

DA SLOVA UČIMO BEZ MUKE UZ "POZORNICU" IDE NAM OD RUKE! 

Poručite već danas jednim klikom na fotografiju ispod po još uvek sniženoj ceni!


ŽIVA REČ AUTORKE!

 

Malo priče o našoj Pozornici...

Dobro znamo da je sada jesen zato upoznajmo deo "Pozornice sa 30 lica" kroz predstavljanje slova "J" i "K" i dramski sukob "Jesen i kiša"

 

"Na krilima bajke"

Poetski i prozni prikaz poetike bajke prilagođen deci uzrasta 5 - 8 godina. Knjiga je bogato ilustrovana ilustracijama Saše Arsenića, a dostupna je u knjižarama "Vulkan", kao i svim  bolje opremljenim knjižarama u zemlji. Moguće je knjigu nabaviti i preko Vulkanovog sajta!